Jääkiekko 2 - Teränkäyttö ja ketteryys

Kurssi on tarkoitettu jääkiekkoharrastajille joilla on hyvä perusluistelutaito, sekä ymmärrys luistelutekniikan perusteista. Pelaaja osaa käyttää luistelupotkua tehokkaasti ja hallitsee nopeat rytminvaihtelut. Suositeltu alaikäraja kurssille on 13-vuotta ja yläikärajaa ei ole. Tunneilla monipuolistetaan pelaajien perusluistelutaitoa keskittyen teränkäyttöön, tasapainonhallintaan, nopeisiin suunnanmuutoksiin, harhautuksiin sekä erilaisiin käännöksiin. Pelaajat pystyvät soveltamaan kurssilla opittuja taitoja pelitilanteisiin.

Huomioithan, että lyhytkurssin harjoitteet vaativat pelaajilta myös omaa motivaatiota opeteltaviin asioihin, sekä aktiivista havainnointia ja ajattelua luistelutekniikan, terän- ja polvenkäytön ymmärtämiseksi.

Kurssin sisältö:
Suunnanmuutokset, harhautukset, käännökset, tasapaino ja teränkäyttö

HUOM: Kurssilainen voi olla myös alle 13 -vuotias (kuitenkin 10 vuotta täyttänyt) jos katsomme, että taitotaso riittää teränkäyttökurssille. Pelaajat ovat kaikki taitotasoltaan yksilöitä ja taataksemme jokaiselle tehokkaan kurssikokonaisuuden, suosittelemme varmistamaan kurssitason sopivuuden meiltä etukäteen jos olet epävarma. 

Kurssi voidaan järjestää myös räätälöidysti omalle joukkueelle tai peliporukalle omilla harjoitusvuoroilla. Kysy lisää!

Tiedustelut: Anniina
050 599 5549 (viestillä)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.