Jääkiekko 1 - Luistelutehokkuus

Kurssi on tarkoitettu yli 10-vuotiaille jääkiekkoharrastajille ilman yläikärajaa, ja osallistujilta vaaditaan sujuvaa eteen- ja taaksepäinluistelutaitoa. Kurssilla voi olla eri ikäisiä pelaajia, joiden pohjataidot ja kehitystarpeet sopivat kurssisisältöön. Huomioithan, että lyhytkurssin harjoitteet vaativat pelaajilta myös omaa motivaatiota opeteltaviin asioihin, sekä aktiivista havainnointia ja ajattelua luistelutekniikan, terän- ja polvenkäytön ymmärtämiseksi.
Kurssi sopii hyvin myös maalivahdeille

Kurssilla perehdytään perusluistelutekniikan parantamiseen jo olemassa olevien taitojen pohjalta. Kurssin aikana pelaajat oppivat ymmärtämään luistelupotkun tehontuoton perusteet ja sen vaikutukset reaktionopeuteen, rytmin muutoksiin ja luistelunopeuteen. Kurssilla opetelluilla taidoilla pelaaja pystyy havainnoimaan ja harjoittamaan omaa luistelutehokkuuttaan jatkossa myös itsenäisesti. 

Kurssin sisältö:
Luistelupotkun tehontuotto, reaktionopeus, rytmin muutokset ja luistelunopeus 

HUOM: Pelaajat ovat kaikki taitotasoltaan yksilöitä ja taataksemme jokaiselle tehokkaan kurssikokonaisuuden, suosittelemme varmistamaan kurssitason sopivuuden meiltä etukäteen jos olet epävarma. 

Kurssi voidaan järjestää myös räätälöidysti omalle joukkueelle tai peliporukalle omilla harjoitusvuoroilla. Kysy lisää!

Tiedustelut: Anniina
050 599 5549 (viestillä)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.