Luistelun opetusta ja jääliikuntaa kaikille

Perusluistelun opetusta kaiken ikäisille ICE ry:n luistelukouluista

ICE ry on hämeenlinnalainen jääliikuntaseura, joka tarjoaa luistelukursseja kaikenikäisille ja -tasoisille luistelusta kiinnostuneille. Meiltä löytyy monen tasoisia luistelukouluja niin lapsille ja perheille, kuin nuorille ja aikuisillekin. Kaikki kurssimme pohjautuvat hyvän perusluistelutaidon opettamiseen jokaisen kurssilaisen lähtötaso huomioon ottaen, ja pienryhminä toteutettava opetus takaa jokaiselle myös henkilökohtaista ohjausta. Ohjaajina toimivat pitkään taitoluistelun parissa valmennustyötä tehneet ammattilaiset.

Kurssitarjontamme lähtee aloittelijatason perusteista ja taitoja voi hioa aina syventäville taitokursseille asti. Otamme myös vastaan toiveita, ja räätälöimme kursseja ja harjoitteita niiden mukaan. Jos sinulla on halua oppia luistelemaan hyvin, hioa jo olemassa olevia taitojasi tai haasta itseäsi oppimaan uutta, tule mukaan kursseillemme!


Sopivat luistimet ja varusteet, sekä oikeanlainen välinehuolto auttaa onnistumaan.

Oikeanlaisen luistelutekniikan hallitsemisessa, sekä turvallisessa harjoittelussa, oleellinen asia on sopivat ja hyvin huolletut välineet. Meidän kursseillemme voi tulla niin jääkiekkoluistimilla, kaunoluistimilla kuin taitoluistimillakin ja me opastamme heti alusta alkaen oikeanlaiseen luistinhuoltoon, sekä luistimien oikeaoppiseen sidontaan. Kerromme myös, miten valitset oikeanlaisen ja oikean kokoisen luistimen lapselle ja aikuiselle. Yhteistyökumppaneidemme kautta tarjoamme etuja teroituspalveluihin ja väline- ja varustehankintoihin jäälajien varusteisiin erikoistuneista liikkeistä. Näistä saat myös lisää tietoa ja opastusta kestävien ja juuri sinulle sopivien luistimien ja luisteluvarusteiden hankintaan. Muiden yhteistyökumppaneidemme tarjoamien etujen kautta voit aloittaa myös muuta kehonhallintaa ja taito-osaamista kehittäviä liikuntaharrastuksia, jotka tukevat luistelutaidon kehitystä esimerkiksi vahvistamalla lihaksistoa ja harjoittamalla tasapainoa sekä vartalonhallintaa.


ICEry Oy tarjoaa palveluja taitoluistelijoille, jääkiekkoilijoille, alamäkiluistelijoille, ringetten- ja jääpallonpelaajille, sekä muille jäälajiharrastajille ja luistelusta kiinnostuneille.

ICE ry:n rinnalla toimiva ICEry Oy tarjoaa pääsääntöisesti eri jäälajien harrastajille palveluja, jotka tukevat heidän omaa lajiharjoitteluaan. Siinä missä ICE ry tarjoaa säännöllisempää kurssitoimintaa tai pidempiaikaista valmennusta seuran jäseniksi liittyneille jäälajiharrastajille, ICEry Oy tarjoaa yksittäisiä valmennustunteja, lyhyempiä valmennuskokonaisuuksia, koulutuksia ja konsultointeja myös ei- seurajäsenille. Räätälöimme mm. perusluistelu-, teränkäyttö-, ja kehonhallintavalmennuskokonaisuuksia jotka voidaan toteuttaa lajiseurojen omilla harjoitusvuoroilla, tai erikseen toteutettavina yksilö- tai pienryhmätunteina. Taitoluistelijoille tarjoamme lisäksi koreografiapalveluja, sekä ilmaisu- ja esiintymiskoulutusta.
ICEry Oy:n kautta voimme myös toteuttaa  kaikille luistelutaidon opettelusta kiinnostuneille  yksilö- ja pienryhmätunteja joko jäähallissa tai ulkojäillä. Asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt tuntikokonaisuudet sopivat siis kaikenikäisille ja -tasoisille yksin tai yhdessä.


Toiminnallista ohjelmaa yrityksille, yhteisöille ja seurueille

Lisäksi järjestämme lyhytkursseja tai kokeilutunteja muille ryhmille, kuten yritysten tyky- tyhy- ja virkistyspäiviin, polttari- ja juhlaseurueille, sekä yhteisöille. Räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivaa tekemistä jäällä, ja ohjelmapakettiin on mahdollista sisällyttää myös luistinvuokrausta yhteistyökumppanimme Skate Shopin kautta.

Nämä, ja jäälajiharrastajien palvelut on saatavissa myös muille paikkakunnille.