Kurssiehdot

Kurssi toteutuu minimimäärän täyttyessä. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun toteutuneesta kurssista. Kurssimaksua ei valitettavasti voida myöskään koronatapauksissa palauttaa, mutta kurssi on mahdollista korvata toisena ajankohtana tai kokonaan toisella kurssilla.

Ilmoittautumalla kurssille liityt myös ICE ry:n jäseneksi ja jäsenmaksu 5€ sisältyy kurssin hintaan.
(Jäsenyys ei velvoita mihinkään. Lue lisää jäsenyydestä. )

Kurssin toteutumisesta tai peruuntumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

ICE ry pidättää oikeuden muutoksiin kurssiaikojen ja sisältöjen suhteen. Jääaikoja voidaan joutua perumaan ICE ry:stä riippumattomista syistä. Peruuntumisista ja korvaavista vuoroista ilmoitetaan heti tekstiviestillä tai sähköpostilla, tai mikäli korvaavaa vuoroa ei pystytä järjestämään, tunnin hinta hyvitetään kurssilaisille.

Laskut lähetetään sähköpostiin kurssin aikana.

ICE ry ei vakuuta kurssilaisia, joten huolehdithan riittävistä vakuutuksista tapaturman varalta.
Kypärän käyttö on kaikille suositeltavaa. Alle 18-vuotiaille kypärän käyttö lyhytkursseilla on pakollista. Aikuisten kursseilla alle 18-vuotiaat voivat olla ilman kypärää huoltajan kirjallisella suostumuksella. Huoltajan kirjallinen lupa on lähetettävä sähköpostilla vastuuohjaajalle ennen ensimmäistä kurssikertaa.

ICE ry kuvaa joillakin kursseilla ja käyttää materiaalia markkinointiin sosiaalisessa mediassa ja printtimediassa. Ilmoitathan kurssiohjaajalle sähköpostilla, jos sinua/lastasi ei saa kuvata.

Henkilötietoja käsitellään  tietosuojaselosteessa kerrotulla tavalla.

Tutustu myös turvallisuus- ja Covid -19 -ohjeisiin ennen kurssille tuloa.