Kilpailumusiikkipalvelut

TAITOLUISTELIJOIDEN KILPAILUMUSIIKKEIHIN LIITTYVÄT PALVELUT:

 

 MUSIIKKIEDITOINNIT JA KILPAILUMUSIIKIN VALINTA

  • Autamme mielellämme luistelijoita sopivan kilpailumusiikin valinnassa ja tarjoamme musiikin editointipalveluja toimivan kilpailumusiikin koostamiseksi.
  • Koostamme kilpailuohjelmamusiikkeja usean vuosikymmenen kokemuksella.

Kilpailumusiikin valinta on tärkein tulevaan kilpailuohjelmaan vaikuttava tekijä. Haluamme auttaa luistelijoita löytämään omaa ilmaisuaan ja kehitystään parhaiten tukevan musiikin. Annamme vinkkejä sopivien kappaleiden valintaan ja voimme myös tarjota kuunneltavaksi erilaisia vaihtoehtoja. 

Tiedustelut: ice@icery.fi

 

 UUSI KILPAILUMUSIIKKI -KOULUTUS

  • Koulutus on suunnattu luistelijaryhmille, sekä luento-osuus myös vanhemmille ja valmentajille.
  • Koulutuksen ydin on auttaa luistelijaa löytämään itselleen sopiva musiikki ja ilmaisutyyli, sekä huomioimaan musiikkivalintojen vahvuudet ja heikkoudet suhteessa omaan taitotasoon.
  • Luento- ja keskustelutilaisuudessa tietoa toimivan kilpailumusiikin valinnasta, rakenteesta ja koostamisesta.
  • Herätellään myös ajatuksia siitä, miten luistelijan kilpailulook vaikuttaa valitun musiikin ja siihen rakennettavan teeman kokonaisuuteen. 
  • Luistelijat saavat koulutuksesta inspiraatiota uuden kilpailumusiikin etsintään.

Toimiva ja luistelijalleen sopiva musiikki on onnistuneen ohjelmakoreografian lähtökohta. Koreografian kannalta on tärkeää, että luistelija löytää itselleen sopivan musiikkityylin, joka tukee omaa liikekieltä ja persoonaa. Sopivan tyylin avulla luistelijalla on mahdollisuus kehittyä ilmaisullisesti vahvaksi esiintyjäksi.

Uusi kilpailumusiikki -koulutuksessa luistelijat tutustutetaan erilaisiin musiikkityyleihin ja kiinnitetään huomioita kunkin tyylilajin ominaispiirteisiin, kuten musiikkityylin luonteeseen, rytmiin, liikekieleen sekä ilmaisuun. Annamme luistelijoille konkreettisia vinkkejä sopivan musiikkityylin valintaan.

Koulutuksen päätteeksi pidämme valmentajille, luistelijoille ja vanhemmille avoimen luennon kilpailumusiikin valinnasta, sekä musiikin editoinnista. Luennossa tuomme esiin koreografin näkökulman siihen, millainen on hyvä kilpailumusiikin rakenne ja miten toimiva kilpailuohjelmakokonaisuus rakennetaan valitusta musiikista.

Milloin:     Helmi- maaliskuussa.

Kenelle:   Kilpailevat yksinluistelijat.

Miten:       1-2 päivän ryhmäkurssi, joka sisältää harjoituksia maalla ja jäällä.

Missä:      Hämeenlinnassa / tilauksesta muilla paikkakunnilla.

Koulutus pyritään tarjoamaan vuosittain Hämeenlinnassa ja ilmoittautumisesta infoamme nettisivuillamme ja somessa. Koulutuksen voi myös tilata omalle ryhmälle muille paikkakunnille.

Tiedustelut: ice@icery.fi