Muut jäälajiharrastajat ja jäälajiseurat

Jäälajien harrastajille tarjoamme yksilö- ja pienryhmätunteja, jotka tukevat harrastajan omaa lajiharjoittelua ja kehitystä lajitaidoissa. Keskitymme perusluistelutaidon parantamiseen, kehonhallintaan, teränkäyttöön, ketteryyteen ja luistelutehokkuuteen.

Teemme myös yhteistyötä seurojen kanssa tarjoamalla säännöllisiä tai kurssimuotoisia valmennustunteja seuran harjoitusvuorojen sisällä tai niiden lisäksi. Tunnit on mahdollista rakentaa yhdessä lajivalmentajan kanssa tehokasta luistelutekniikkaa ja lajiosaamista yhdistäväksi harjoituskokonaisuudeksi, tai keskittyä pelkästään lajiominaisuuksia tukevaan perusluistelutaidon ja kehonhallinnan parantamiseen.

Meiltä saa valmennustunteja myös seurojen kesäleireille.

Ota meihin yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Jääkiekko 1 - Luistelutehokkuus

Kurssi on tarkoitettu yli 10-vuotiaille jääkiekkoharrastajille ilman yläikärajaa, ja osallistujilta vaaditaan sujuvaa eteen- ja taaksepäinluistelutaitoa. Kurssilla voi olla eri ikäisiä pelaajia, joiden pohjataidot ja kehitystarpeet sopivat kurssisisältöön. Huomioithan, että lyhytkurssin harjoitteet vaativat pelaajilta myös omaa motivaatiota opeteltaviin asioihin, sekä aktiivista havainnointia ja ajattelua luistelutekniikan, terän- ja polvenkäytön ymmärtämiseksi.
Kurssi sopii hyvin myös maalivahdeille

Kurssilla perehdytään perusluistelutekniikan parantamiseen jo olemassa olevien taitojen pohjalta. Kurssin aikana pelaajat oppivat ymmärtämään luistelupotkun tehontuoton perusteet ja sen vaikutukset reaktionopeuteen, rytmin muutoksiin ja luistelunopeuteen. Kurssilla opetelluilla taidoilla pelaaja pystyy havainnoimaan ja harjoittamaan omaa luistelutehokkuuttaan jatkossa myös itsenäisesti. 

Kurssin sisältö:
Luistelupotkun tehontuotto, reaktionopeus, rytmin muutokset ja luistelunopeus 

HUOM: Pelaajat ovat kaikki taitotasoltaan yksilöitä ja taataksemme jokaiselle tehokkaan kurssikokonaisuuden, suosittelemme varmistamaan kurssitason sopivuuden meiltä etukäteen jos olet epävarma. 

Kurssi voidaan järjestää myös räätälöidysti omalle joukkueelle tai peliporukalle omilla harjoitusvuoroilla. Kysy lisää!

 

Tiedustelut:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Jääkiekko 2 - Teränkäyttö ja ketteryys

Kurssi on tarkoitettu jääkiekkoharrastajille joilla on hyvä perusluistelutaito, sekä ymmärrys luistelutekniikan perusteista. Pelaaja osaa käyttää luistelupotkua tehokkaasti ja hallitsee nopeat rytminvaihtelut. Suositeltu alaikäraja kurssille on 13-vuotta ja yläikärajaa ei ole. Tunneilla monipuolistetaan pelaajien perusluistelutaitoa keskittyen teränkäyttöön, tasapainonhallintaan, nopeisiin suunnanmuutoksiin, harhautuksiin sekä erilaisiin käännöksiin. Pelaajat pystyvät soveltamaan kurssilla opittuja taitoja pelitilanteisiin.

Huomioithan, että lyhytkurssin harjoitteet vaativat pelaajilta myös omaa motivaatiota opeteltaviin asioihin, sekä aktiivista havainnointia ja ajattelua luistelutekniikan, terän- ja polvenkäytön ymmärtämiseksi.

Kurssin sisältö:
Suunnanmuutokset, harhautukset, käännökset, tasapaino ja teränkäyttö

HUOM: Kurssilainen voi olla myös alle 13 -vuotias (kuitenkin 10 vuotta täyttänyt) jos katsomme, että taitotaso riittää teränkäyttökurssille. Pelaajat ovat kaikki taitotasoltaan yksilöitä ja taataksemme jokaiselle tehokkaan kurssikokonaisuuden, suosittelemme varmistamaan kurssitason sopivuuden meiltä etukäteen jos olet epävarma. 

Kurssi voidaan järjestää myös räätälöidysti omalle joukkueelle tai peliporukalle omilla harjoitusvuoroilla. Kysy lisää!

 

Tiedustelut:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.