Liity jäseneksi

Jäsenmaksut kaudelle 2023-2024 (1.7.2023-30.6.2024)

Kurssijäsenet:
5 € / kurssi (sisältyy kurssin hintaan)

Varsinaiset jäsenet:
Alle 18-vuotiaat 10€ / kausi
Yli 18-vuotiaat 20€ / kausi

Kannattajajäsenet:
50€/ kausi


KURSSIJÄSENET

- Kursseille osallistuminen edellyttää seuran kurssijäsenyyttä, joka on voimassa vain kyseisen kurssin ajan. Jäsenmaksu sisältyy kurssin hintaan.

- Kurssijäsenyys ei velvoita osallistumaan muulla tavoin seuran toimintaan, eikä kurssijäsenellä ole äänioikeutta seuran vuosikokouksessa.

- Kurssijäsenille tarjotaan seuran yhteistyökumppaneiden etuja, jotka ovat voimassa jäsenyyden, eli kurssin ajan.


VARSINAISET JÄSENET

- Seuran varsinaiseksi jäseneksi voi hakea erillisellä lomakkeella ja se on voimassa sen kauden ajan, jolle jäsenyyttä haetaan.

- Seuran hallitus käsittelee ja hyväksyy jäsenhakemukset. Hyväksymisestä ilmoitetaan hakijalle erikseen, sekä toimitetaan ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on suoritettu seuran tilille.

- Varsinainen jäsen sitoutuu noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä, ja yli 18- vuotiailla jäsenillä on äänioikeus seuran vuosikokouksessa.

- Varsinaisille jäsenille tarjotaan seuran yhteistyökumppaneiden etuja, jotka ovat voimassa kauden ajan.


KANNATUSJÄSENET

- Kannattajajäseneksi voi seuran johtokunta hyväksyä yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka tukee seuran toimintaa suorittamalla vuotuisen tai kertakaikkisen kannattajajäsenmaksun. Kannattajajäsenellä on puhe- mutta ei äänioikeutta seuran kokouksissa.

- Kannattajajäseneksi haetaan jäsenhakemuslomakkeella. Jäsenyys astuu voimaan, kun jäsenmaksu on suoritettu seuran tilille.

 

Powered by BreezingForms