Luistelutekniikkavalmennus

PIENRYHMÄT
Jääkiekkoilijoiden luistelutekniikan pienryhmävalmennukset toteutetaan 3-9 pelaajan ryhmissä, joissa jokainen pelaaja saa tunneilla yksilöllistä huomiota ja valmennusta tarvitsemiinsa kehityskohtiin. Valmennusperiodit pidetään ICEryn varaamilla jäillä omien joukkuharjoitusten ulkopuolella ja yhden valmennusperiodin kesto on 5 viikkoa. (Jäävuoro kerran viikossa.)

Pienryhmävalmennuksen tavoitteena on edistää tehokkaasti pelaajien perusluistelutaitoa, teränkäyttöä, ketteryyttä, nopeutta, sekä kehonhallintaa, polvenkäyttöä ja tasapainoa. Valmennusperiodeilla rakennetaan vankkaa luistimen- ja kehonhallintaan pohjautuvaa kivijalkaa, jonka päälle pelilliset taidot rakentuvat. Tämän vuoksi valmennuksessa tehdään paljon harjoitteita ilman mailaa ja kiekkoa.

 

TEHOSTARTTI
Kauden pienryhmävalmennukset aloitetaan aina toukokuussa Tehostartilla, jossa vedetään yhteen pelaajien sen hetkistä osaamista ja tehdään harjoitteiden kautta läpileikkaus  tulevan kauden luistelutaidollisista painopisteistä. Pelaajat saavat rakentavaa palautetta osaamisestaan, sekä näkemystä siitä, mikä on seuraava tavoite kunkin henkilökohtaisella luistelutaidollisella kehityspolulla. 

 

YKSILÖVALMENNUS
Meiltä saa myös yksilövalmennusta luistelutekniikkaan. Tunnit voidaan toteuttaa myös ulkojäillä.
Yksilövalmennus voidaan toteuttaa 1-3 pelaajan ryhmänä.


JOUKKUEET
Luistelutekniikkavalmennusta voidaan toteuttaa myös joukkueille joukkueiden omilla harjoitusvuoroilla.
Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää.

 

Tiedustelut: ice@icery.fi

 

TULOSSA


Mitkä luistelutaidolliset asiat ovat kullekin ikäluokalle ajankohtaisia. Miten luistelutaitoa opitaan herkkyyskaudet humioiden.
Mitä taitoja pitää hallita, jotta voi olla nopea ja tehokas pelaaja.

Julkaisemme tänne pian ICEry:n Jääkiekkoilijan luistelutaidollisen kehityspolun, jossa avaamme tarkemmin pelaajan luistelutaidollisia tavoitteita ja kehityskohteita läpi juniori-ikävuosien.