Yksilöopetusta kaikentasoisille

ICEry Oy tarjoaa yksilö- ja pienryhmävalmennusta kaikille luisteluopetuksesta kiinnostuneille.

Yksilö- ja pienryhmätunnit tarjoavat yksilöllistä opetusta joko tiettyihin luisteluteknisiin ongelmakohtiin tai tehokkaan alun luistelutaidon alkeiden oppimiselle. Tunnit voidaan toteuttaa talven jäätilanteen mukaan ulkojäillä, tai halutessa jäävuorojen varaustilanteen mukaan jäähalleissa. Tunnin ajankohta ja tarkempi sisältö sovitaan asiakkaan ja valmentajan kesken ennen tunnin varaamista. Yksilö- ja pienryhmätunnit sopivat siis kaikenikäisille ja -tasoisille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Yksilötunti:
Yksilötunti on puhtaasti yksityisvalmennusta ammattitaitoisen luisteluvalmentajan ohjauksessa ennalta valmistellun tuntisuunnitelman mukaisesti. Luistelijan tarpeista ja tunnin sisällöstä sovitaan ohjaajan kanssa varauksen yhteydessä. Yksilövalmennuksesta saat napakan lähdön luistelutekniikan oppimiseen tai tekniikkataitojen parantamiseen ja intensiivistä luisteluopetusta juuri niihin asioihin joihin kaipaat apua.

Pienryhmätunti 2-3 osallistujaa:
Pienryhmätuntia vetää yksi valmentaja, joka antaa yksilöllistä opetusta jokaisen osallistujan tarpeisiin sopien ja jokaista yksilönä huomioiden. Pienryhmätunneilla valmennus ei ole yhtä intensiivistä kuin yksilövalmennuksessa, vaan harjoitteita saa tunnin aikana tehdä myös enemmän itsekseen. Pienryhmätunnille minimitaitovaatimus on, että jokainen luistelija pystyy etenemään jäällä omatoimisesti ja seuraamaan valmentajan ohjeita. Osallistujat voivat olla eri ikäisiä ja tasoisia mutta on hyvä huomioida, mitä enemmän tasoeroja on, sitä itsenäisemmin luistelijoiden on pystyttävä harjoitteita ohjeiden mukaan toteuttamaan.

Aikuinen-lapsi -tunti:
Aikuinen-lapsi tunnit toimivat samasta lähtökohdasta kuin kurssikin, eli tunnille voi tulla 1- 3 aikuinen-lapsi paria ja valmennuksen pääpaino on opastaa aikuista siihen, miten tukea lapsen luistelutaidon oppimista ja kehitystä. Myös aikuisen on suositeltavaa olla tunnilla luistimilla ja jäähallissa se on pakollista.
Aikuinen-lapsi tunti sopii lapsille, jotka eivät osaa vielä luistella ilman tukea, mutta pystyvät seisomaan jäällä luistimet jalassa. Jos haluaa viettää lapsen kanssa yhteistä aikaa luistelutaitoa kehittävien pelien, leikkien ja ratojen avulla, Aikuinen-lapsi valmennus sopii myös siihen. Tunnilla opittujen asioiden harjoittelua on myös helppo jatkaa omatoimisesti läpi luistelukauden.

Perhetunti:
Perhetunti toimii pienryhmätuntina, johon voi osallistua enintään 4 henkilöä (1-2 aikuista ja 2-3 lasta). Perhetunnista voimme kehitellä halutun kokonaisuuden esimerkiksi muodostamalla aikuinen-lapsi parin, jolloin toinen vanhempi harjoittaa luistelun alkeita perheen pienimmän kanssa ja vanhempi lapsi harjoittelee jo itsenäisesti luistelutaitoa. Näin ollen perheen toinen vanhempi voi samalla tunnilla hakea tekniikkavinkkejä oman luistelutaitonsa kehittämiseen. Ota yhteyttä, niin katsotaan mikä on teidän perheellenne paras valmennuspaketti.

 

HINNASTO:
Hinnat käsittävät yhden ulkojäätunnin max. 60 min. tai yhden jäähallivuoron 50 min. yhdellä valmentajalla. 
Valmennustuntihinta sisältää myös jokaisen tarpeisiin räätälöidyn tuntisuunnitelman teon ennakkoon.

Hintoihin lisätään halliyhtiön hinnaston mukainen jäävuorohinta, mikäli tunti halutaan toteutettaa jäähallissa.

Valmennushinnat:
- YKSILÖTUNTI: 87 €
- PIENRYHMÄ 2-3 hlö: 112 €
- AIKUINEN-LAPSI yksi pari: 87 €
- AIKUINEN LAPSI kaksi tai kolme paria: 112 €
- PERHETUNTI 2 aikuista ja 2 lasta, tai 1 aikuinen ja 3 lasta: 124 €

(Hinnat sisältävät alv 24%)

Valmennustunnit pidetään lähtökohtaisesti Hämeenlinnan alueella.
Jos haluat valmennuksen muulle paikkakunnalle, valmennuksen hintaan lisätään 20€/h (+alv) sekä kilometrikorvaus 25 snt/km.

Yhteydenotot: outi@icery.fi
tai viestitse 040 776 9199