Tehopäivät

Järjestämme taitoluistelijoille koulujen loma-aikoina lyhytleirejä, eli Tehopäiviä, joihin voi osallistua kaikkien seurojen yksinluistelijat. Tehopäivät järjestetään Hämeenlinnassa. (Tehopäivät eivät sisällä majoittumista tai järjestettyä ruokailua, vaan luistelijoilla on vapaa lounastauko omien eväiden syömiseen tai muualla ruokailuun.)

Kauden aikana olevissa tehopäiväkokonaisuuksissa on aina vaihtuvat painopisteet ja sisällöt. Tehopäivillä keskitytään parantamaan luistelijoiden perusluistelullisia taitoja, ja sitä kautta hakemaan tehoa myös piruetti- ja hyppytekniikkaan. Tehopäivien sisällä on lisäksi mm. ilmaisuun, koreografiaan ja kehonkäyttöön liittyvää harjoittelua, lajinomaista oheisharjoittelua sekä kehon- ja mielenhuoltoa. Tarkemmat tiedot Tehopäivien aikataulusta, ilmoittautumisesta ja sisällöstä päivitetään Kurssikalenteriin noin 6-4 viikkoa ennen ajankohtaa.

Tehopäivien lopullinen muoto ja tuntisisällöt räätälöityvät pitkälti osallistujien mukaan (ikäjakauma, taitotasot, toiveet ja tavoitteet), jolla pyrimme takaamaan jokaiselle luistelijalle myös yksilöllistä valmennusta ryhmien sisällä. Kyse on siis tehokkaasta harjoitusjaksosta, jossa tarjoamme luistelijoille laadukasta valmennusta ja monipuolista näkemystä lajiin, lajiharjoitteluun, sekä työkaluja omien taitojen eteenpäinviemiseen.

Jos haluat meiltä räätälöidyt Tehopäivät omalle porukalle tai seuralle omaan kaupunkiisi, se onnistuu myös!

Tiedustelut:
ice@icery.fi