Keväästä kohti syksyä!

1619086497948 2

Vielä epävarman koronatilanteen vuoksi emme järjestä mitään avointa kurssitoimintaa tämän kevään aikana, vaan pitäydymme jäälajiharrastajien yksilö- ja pienryhmävalmennuksissa.

Alkavalla syyskaudella kaikille lapsille ja perheille sekä nuorille ja aikuisille sopivat perusluistelukurssit ovat tulossa normaaliin tapaan marraskuussa, mikäli esteitä ryhmätoiminnan järjestämiselle ei ole. Päivitämme syksyn kurssit kurssikalenteriin elo-syyskuun vaihteessa jäävuorojen varmistuttua. Ilmoittautumiset kursseille alkavat lokakuun aikana. Meille voi myös laittaa sähköpostilla toiveita järjestettävistä kursseista.

Kaikille jäälajiharrastajille on edelleen saatavissa räätälöityä yksilö- ja pienryhmävalmennusta lähes ympäri vuoden. Jäällä tapahtuvan valmennuksen lisäksi meiltä on mahdollista saada maalla tapahtuvaa lajiominaista perusluisteluun painottuvaa taito-, tekniikka-, ja kehonhallintaharjoittelua, joka tukee kaikkea jäällä tapahtuvaa toimintaa. Ota yhteyttä!

Lisäksi tarjoamme taitoluistelijoille myös ohjelmakoreografiapalveluja, liikeilmaisuun keskittyvää ohjausta sekä kilpailumusiikkien koostamista. 

Seuraa ilmoitteluamme Instassa ja Facebookissa @iceryclub ja yhteydenotot osoitteeseen ice@icery.fi