Syksyn kurssien tilalla yksilö- ja pienryhmäopetusta

Valitettavasti jälleen heikkenevän koronatilanteen vuoksi ICE ry:n kurssitoiminta siirtyy edelleen syksyltä 2021 tammikuulle 2022. Haluamme varmistaa kaikille kurssilaisillemme turvallisen ympäristön liikkumiselle ja harrastamiselle, joten siksi emme tarjoa ryhmätoimintaa vielä tänäkään syksynä.

Peruuntuneiden kurssien sijaan tarjoamme tänä talvena mahdollisuutta luistelutekniikkaopetukseen ICEry Oy:n kautta yksilö- ja pienryhmävalmennuksessa, jota voidaan toteuttaa ulkojäillä. Nämä mahdollistavat yksilöllisten harjoitustoiveiden toteuttamisen kaikentasoisille ja ikäisille vauvasta vaariin ja luistelutunteja voi ostaa vaikka perheittäin. Tarkemmat tiedot tulevat pian!

Jatkamme myös jäälajiharrastajien perusluistelutekniikaan painottuvia yksilö- ja pienryhmävalmennuksia, sekä toteutamme räätälöityjä valmennuspaketteja jäälajijoukkueille. Taitoluistelijoille tarjoamme luistelutekniikkatuntien lisäksi koreografia- ja ohjelmatunteja.

Jäälajiharrastajien valmennusasioihin vastaa syksyn ajan Anniina.
Tiedustelut viestitse numeroon 050 599 5549 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.