Outi Alhonsalo

outiTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 776 9199

- lasten kurssit
- aikuisten kurssit
- räätälöidyt kurssit ja kurssipäivät
- muiden jäälajien luistelutekniikkakurssit
- koulutukset

Aloitin luistelun vuonna 1994 Hämeenlinnan Taitoluistelijoissa. Kilpailin kansallisella tasolla yksinluistelussa luistelu-urani päättymiseen eli vuoteen 2006 asti. Luistelun lopettamisen jälkeen jatkoin vuonna 2002 alkanutta valmentamista tuntivalmentajana Hämeenlinnan Taitoluistelijoissa, ja edelleen satunnaisesti aloitettuani sosionomiopiskelut vuonna 2008. Valmennukseeni kuuluivat 4-18 –vuotiaita luistelijoita, painottuen alakoulu- ja päiväkoti-ikäisiin.

Olen käynyt erilaisia SLU:n ja STLL:n koulutuksia, suorittaen mm. luistelukouluohjaajan pätevyyden. Ammatiltani olen lastentarhanopettaja ja tämän työn alettua, lopetin tuntivalmennuksen ja olen siitä lähtien ohjannut lähinnä alle kouluikäisiä lapsia.

Taitoluistelu harrastuksena on tuonut minulle ilon ja haasteiden hetkiä, elinikäisiä ystäviä sekä liikunnallisen elämäntavan. Edelleen palava innostus luisteluun sekä sen opettamiseen ja ohjaamiseen johti ICE ry luisteluseuran perustamiseen yhdessä luisteluystävieni kanssa.

Pidän myös erityisesti luonnossa liikkumisesta, joten liikun tai retkeilen useasti metsässä. Aikuisiällä olen löytänyt myös uusia harrastuksia kuten hiihdon ja laskettelun. Lisäksi työni ja lapseni pitävät minut aktiivisessa liikkeessä. Nykyisessä yhteiskunnassa haluankin viestittää jälkipolville perusliikunnan tärkeää merkitystä.